bad day,,,=(

huh,,,!!!
today like a fool day,,,,,,my mood soooo bad,,,
pagi tadi gi skoolh mood kurang sikit,,,coz orang yg aq anggap sebagai kakak tu x dtng,,but aku punye merajok n marah,,akhirnya dy datng gek,,,aq memng x caye but,,tapikan dalam hati aq mesty dy marah aq kan,,pakse2 dy,,,,this real die dtg,,,
puas aq jejalan kat bngunan kelas dy duduk,,but x nmpk pon dy,,bayang2 dy pon aq x nmpak,,,,
last2,aq dudok je dlam kelas,memng member aq tegor aq,npew aq moody semacam je\hari niy,,n dy owng x suke aq moody,but,however,aq tetap jalan hari2 aq seperti biase walupun x lihat bayang2 dy,,,,

   balik skolh,aq ngn membr2 aq adew wt study gorup,and aq tunggu lah dy mc8 aq,tpi x de respond
   pon,sedih     

   seh,selang brape puluh minit kemudian,akhirnya dy mc8,,but sepatah-sepatah dy reply,,geram gek aq di
   buatnye,,,sedih,,,balik je study group kat skolah
    ,,,,pas ue aq gi lah umah jiran aq,na ambik ketenangan,nyudah nyew,,,moody gek aq niyp,
    blik je umah jiran aq,aq nangis,,,,,,sedih gilerr ar,,,kakak 2 reply mc8 aq na x na jewp,,,,,sam5 bengkak n

    sakit pale aq,,,,pas nenangis ue,aq tido lah,bngon saje tido,,peh kepale aq niy wat hal,,,sakit gilerr seh,,,,,
    suare pon dh sengau,,haha,,,,

kol 6 lebih kot,,kakak tu wt miscall,,hehe,,,betape sukenye aq,,,,inatkan dh x na lyan aq lagi dah,,
hingge mlam aq mc8 dy,,,,tpi kepale niy,sakit gek,,,,sial kan kepale niy,,,=(
,,,aku harap hari untok esok happy la jugek,,,,,,,,tenok je lah,,,sok law aq adew mood aq update lagi blog ny,,
karangan aq failed,,,ntah pape lah,,,((aqilahizzatibtazlan))


hai,thanks sape sudi melawat blogger safwa,jangan lupa like,terima kasih :)

No comments:

Post a Comment

-assalamualikum.....
-firstly thank a lot okey lawat blogger safwa
-secondly jangan lupa like
-thirdly jangan lupa tinggalkan comment anda jika perlu :)