macam mane ek??

assalammualaikum....
dalam diam x diam dah hampir sebulan aku keje at kipmart ue,,aku rase macam na benti 1 dec nih,,,tpi rase macam sayang lak,,ntah lah,,membuatkan aku na sngt lasty keje 1 dec nih sebab aku rase aku nih x layak dapat keje tuh,,ape aku buat sume salah,aku taw aku x bertanggungjawab,bile customer adew aku susah na dapat sale,,,law adew pon adew cowng betina nih potong lain aku,,macam na tumbok2 je muke dyeh,,
aku gurau,gurau jugek ngan dyer tapi bile time keje layan customer nih jangan lah sampai curi customer aku,,mane na dtang sale aku,,,x pasal2 aku kene tegor kali ke-2 lak sale aku cikit,,berr,,,aku x taw lah na buat ap,,,
yang menyebab kan aku syg na berhenti keje lak sebab,aku syg budak2 yg keje kipmart ue,,sume sporting2,,sume best2,sume2 memanje,,opss bukan sume,,,sesetengah,,,,hehe,,,
korang pon tahu kan aku nih mane boley jauh drp bergurau ngan orang,,,loya burok janga cakap tuh semestinye,,,
lagi adew cowng kakak nih lak 1 tempat keje ngan aku nih lak yg x ley tengok aku benti keje,,,mesty dia nangis punyer,,,aku bukan perasan tapi kenyataan,,,pas ue,,,pekeje kedai sebelah aku tuh,,sume best2,,,sume sporing,,x sombong,,,herm,,,ape ek patot aku buat,,,kadang2 aku pikir grk law aku benti keje mana nak dtgnye duit tuh,,bukannye turon dari langit pon,,,,asyik minx duit mak je kan,,,naiuk malu lah aku,,dah lah ape yg aku na susah na dapat,,,lagi pon law aku dudok umah terasa bosan gek,,ntah lah,,,aku pikir dulu lah,,,
x larat na taip pepanjang,,sape adew bace blog aku yg nih,,,tlg lah suggest kan lah ea,,,,
waalaikummusalam,,,,,,


hai,thanks sape sudi melawat blogger safwa,jangan lupa like,terima kasih :)

No comments:

Post a Comment

-assalamualikum.....
-firstly thank a lot okey lawat blogger safwa
-secondly jangan lupa like
-thirdly jangan lupa tinggalkan comment anda jika perlu :)