sAyAnG kAkAk capital A,,=)

hyee you all,,i have one story to share-share with you all lah,,hehe,,,
okey,,,sejak aku kerje nih at kipmart,ade masa best,ade masa sedih,ade mase na berhenti,and memacam rasa ada,,aku na cerite,,adew sorng kakak nih,,peh,,baik lah,,aku rase bertuah sape jadi kakak kandung dyer,,herm,,jealous aku tengok dyer ngn family dyer,,,bahgie taw,,baik adik,abang,,,,look aku ngn kakak n abang aku,,aku nih serupe x de kakak and abang,,,bezday aku adew ke dyer orang wish,,???herm,,haram,,x de pon,,aku tunggu2 dyer orng punye mesej ke,,wall post ke at fb ,,,but satu ape pon x tew,..
kq azie tuh aku dah anggap dyer macam kakak kandung aku dah,,=)
aku sayang sangt at dyer,,,herm,,tp kekadang aku rase serba salah coz meati dyer rase rimas coz aku nih asyik ngadu masalah aku je,asyik berborak ngan dyer,asyik memanje ngn dyer,,mesti dyer ckap
"err budak nih,gediklah,,naik menyampah seh aku dah lah gemok x cantik"herm maybe lah,,aku x tudoh pon dyer ckp macam tuh,,just aku rase serba salah je,,,aku suke cara dyer layan aku,,manje taw,,,hehe,,dyer take care tentang aku,,,aku rase bahgie law law dapat kakak macam dyer tuh,,huhu,,dyer baik taw,,muke dyer manis,putih,cantik,malas je lah kn na puji lebih yg penting sape kenal dyer,memng kowang taw lah dyer macam anew,,,dyer selalu kuat kn semangat aku,dyer selalu buat aku  tersenyum,,time aku merajuk dyer pujok,time aku adew masalah dyer sudi dengar and menyelesaikan...
alangkah bestnyew dapat kakak macam dyer,,,untung jugek aku keje situ dapat kenal dyer,,aku sentiase akan doakan dia bahgie d'samping orng yg die syg,d'panjngkan umo,berjaye dalam hidop,,,,
aku suke tunaikan sesuatu yg dia idam kan,,,sebelom nih dyer idam buah-buahan,kebab,,,so ape lagi,,aku belikan tok dyer,,hehe,,,pas dpt ue dyer senyum,,,aku suyke tengok senyuman dyer taw,,,comel taw,,kalo buley like macam at facebook ue dah lame aku like sampai lebam,,haha
before die balik keje mesti dyer jumpe aku coz na salam,,,law x,,memanglah aku merajuk,,,hehe,,sedih n hampir menitiskan air mata tuh semestinye(poyolah kn),huhu,=)
okeylah x larat na taip panjang-panjang,,,papai,,

THANK YOU KQ AZIE=)
*adiksayangakakmacamkakakadiksendiri*


                         


hai,thanks sape sudi melawat blogger safwa,jangan lupa like,terima kasih :)

No comments:

Post a Comment

-assalamualikum.....
-firstly thank a lot okey lawat blogger safwa
-secondly jangan lupa like
-thirdly jangan lupa tinggalkan comment anda jika perlu :)