Hari ahad,isnin then Selase.

Hyeee everybody,, na story la,,,bende sedih tambah seronok,,huhu,,
JOM LAYAN JIKA SUDI,,HUHU

okey,,hari ni,hari ahad,esok isnin,then lusa hari selase,safwa dah kene balik kampung da,,
safwa rase kejap sangat akhir tahun,safwa belom sedia na pisah ngan senior2 kat hostel ni,
sedih bila pisah2 ngan senior dorm safwa,senior2 yang safwa dah kenal n rapat,,
erm,,tahun depan dah ta jumpe da,,dapat jumpe pun kejap mase dyew orang ambik result, :(

tak pela,adat lah toe kan,setiap pertemuan ade perpisahan.so terimelah ape pun yang datang kan,
okey, sebenarnye bukan toe safwa na cerite,safwa na cerite yang safwa x nak pisah ngan beberape orang senior nih,jap ea,safwa upload gambar dyew orang jap,,

   okey,yang pakai tudng pink toe,name dyew Farah Hanum,yang pakai tudung Hijau toe,name dye Amalina,safwa panggil dyew Kak.Ama,yang pnik toe,safwa panggil dyew Kak Farah.
safwa na upload gmbar Kak Fienaz,ngan Kak nieda, x dop pulak gambarnye,,,erm,x pela,safwa story jela ea.

tujuaan safwa cerite tentang dyew owang ni bub,safwa SAYANG SANGAT at dyew orang,dyew orang toe senior safwa yg safwa rapat,dyew orang jenis orang yang happy2 n tak suke bersedih,n
untuk pengetahuan korang,time aku sedih,dyew orang lah yang happy kan aku,,dyew orang always support aku,,,

ingat tak pasal capital F yang selalu safa update kat blogger,Facebook.Twitter,,,herm,,yang Pakai tudung pink toe lah orang nye,Farah Hanum namenye,,huhu,,dyew toe dah buaat safwa dapat result mate pelajaran PH safwa okey.than k capital F,,HUHUHU
semenjak dua menjak nih safwa kerap sangat habiskan mase ngan dyew.kite orang sebelah-sebelah Dorm je,erm,,tahun ni dyew orang Spm,,,hope dyew orang ley buat yang tERRRbbbaaAaeEeKKK,,

kq fienaz,kq ama,kq farah toe dorm sebelah safwa je,kq nieada toe satu dorm ngan safwa,tapi kq nieda toe kerap la jugek lepak dorm sebelah.
berat giler hati nih kott na teinggakan dyew orang,macam na balik hari jumaat je,tapi haty safwa nih nak balik awal.

dyew orang toe sume safwa dah anggap macam akak safwa sendiri da,safwa sayang giler kott kat dyew orang toe.herm,buat mase nih toe je kott safwa na cerite,safwa tak tahu na cerite ape,pape pun safwa sedih sangat sebab safwa dah na berpisah ngan dyew orang hari selaase bersamaan 6/11/2012 .safwa takkan lupe kan kenagan dan saat kite bersame.

n safwa ade pesanan untuk dyew orang :-

         to my all sista, kq ama,kq farah,kq nieda,kq fienaz,good luck in your exam k,do the best,,safwa doakan akak sume ley jawab dengan tenang,hope akak berjaye sampai akak besar kelak,semoga akak di panjangkan umo,dmurahkan rezki n dipanjangkan umur,, aminnnn,,,,,,,,

okey toe jela,,,thanx k sape2 sudi tengok blogger ni,tu je yang mmpu safwa update,sekadar suke2 jep, :))


hai,thanks sape sudi melawat blogger safwa,jangan lupa like,terima kasih :)

1 comment:

  1. miss u budakk ! gud luck spm . wish u all the best

    ReplyDelete

-assalamualikum.....
-firstly thank a lot okey lawat blogger safwa
-secondly jangan lupa like
-thirdly jangan lupa tinggalkan comment anda jika perlu :)